Nederlandse plannen

Nog ruim een week en we gaan weer voor een vakantie naar Nederland. Hoewel ik door een blessure aan mijn schouder (vervelend) en gasten (erg leuk!) een paar weken niet heb kunnen schilderen, staan er heel wat werken klaar om mee te nemen.

Ondertussen heb ik wel een ander kunnen doen aan de website waarop ik, los van onze privéblogs, mijn schilderwerk heb verzameld en kan aanbieden.

Of ik in Nederland ga schilderen? Dat hangt een beetje af van hoeveel tijd ik heb, maar ook van eventuele opdrachten die binnenkomen. Ik zal heel snel laten weten wat er mogelijk is!

Daarna volgt in elk geval hier in Spanje weer een koude winterperiode waarin volop tijd is om de penselen weer op te pakken.

Dit weekend ga ik nog even te profiteren van het geweldige zomerweer, want volgende week wordt het ook hier echt herfst! De schilderijen die mee gaan, kan ik nu nog buiten in de vernis zetten. In Nederland kan ik ze dan nog gaan voorzien van mijn logo, waarvoor ik zojuist een mooie stempel besteld heb.

Waarom gaat er zoveel mee? Er zijn wat stukken verkocht inmiddels, maar heel binnenkort komt er ook een heel bijzonder verkooppunt in Nederland. Daar schrijf ik heel snel meer over!

Fijn weekend!

Monique

Plaats een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: