De Witte Schuur & Mo Schildert

Wat een superleuke winkel heeft Zorgboerderij De Witte Schuur in Culemborg! Het schapenbedrijf van Conny en Frans van Herwijnen is uitgegroeid tot een volledige zorgboerderij, mede gerund door zoon Frans jr. en zijn vrouw Sanne. Er is een bakkerij, een kas, een groentetuin, een grote werkplaats en een buitenterrein voor de inmiddels meer dan zestig mensen die in de dagbesteding bij hen komen.

De winkel wordt vakkundig gerund door Anita Hol en haar medewerkers en zij is ook degene die afgelopen vrijdag mooie prijskaartjes op mijn schilderijen heeft gedaan en ze een plekje in de winkel heeft gegeven. Zojuist kreeg ik een enthousiast berichtje dat Max Verstappen al verkocht is. Die Max, hij moest eens weten 🙂

Ik kan alleen maar zeggen dat mijn werk geen mooiere plek had kunnen krijgen. Dus, kom je in de buurt, neem eens een kijkje bij De Witte Schuur. Ze hebben naast mooie kunstwerken nog veel meer leuke cadeautjes en heel veel lekkere dingen! Elke dag, behalve zondag, open van 9 tot 17.30 uur. Bij goed weer kan je er ook lekker wat drinken op het terras en natuurlijk wordt er taart uit eigen bakkerij geserveerd. En als het regent, kan je ook binnen gewoon wat nemen.

Gewoon doen, met de groetjes van Albert en Monique natuurlijk.

Boerderijwinkel De Witte Schuur, Prijsseweg 16, 4105 LE Culemborg
winkel@de-witteschuur.nl – 06-13167961

Foto´s: copyright De Witte Schuur - Culemborg 2019

Gepubliceerd door Albert & Monique

Levensgenieters, bourgondiërs, reislustig en altijd samen

%d bloggers liken dit: